» INFO HEALING «

Healing is zowel eenvoudig als ingewikkeld.
Het concept healing is al eeuwen oud en wordt in verschillende stromingen beoefend. Eenvoudig gezegd is healing het terugbrengen in een staat van heelheid, daar waar dit ‘vergeten’ is. Dit gebeurt door de energie in beweging te brengen. Alles is energie. Het menselijk lichaam, de natuur, zowel het zichtbare als het onzichtbare.
Het menselijk systeem heeft een zichtbare fysieke vorm en daarnaast ook voor vele mensen onzichtbare energetische lichamen. Deze lichamen zijn de basis waarop het fysieke lichaam is gebouwd. In deze energetische lichamen is alles aanwezig wat zich in de mens voordoet: gedachten, gevoelens, connecties met andere mensen, trauma’s en meer. Daar waar gevoelens niet vrij kunnen stromen, gedachten negatief of beperkend zijn en traumatische ervaringen zich hebben vastgezet, ontstaan problemen in ons leven. Deze nemen verschillende vormen aan.
De healer werkt met hoge frequenties van energie. Hij/zij wordt getraind tot een zuiver en gevoelig instrument, om de hogere frequenties van healing door te geven aan de cliënt. Daar waar de energie geblokkeerd is of een lage frequentie heeft, kan deze weer terug gebracht worden naar de staat van heelheid en natuurlijke stroom. Het is geen passief proces. De cliënt kiest (soms onbewust) wat hij/zij wil helen in het moment, dat waar hij/zij aan toe is.
Healing wordt door de meesten als zeer fijn ervaren. Cliënten ervaren een dieper contact met zichzelf, verstilling, ervaring van de essentie in zichzelf en het goddelijke, diepgaande ontspanning en contact met positieve gevoelens in zichzelf als liefde, vreugde, vrede, eenheid etc. Bij transformatie van oude beperkende stukken, kunnen ook emoties vrij komen die al die tijd onderdrukt zijn. Dit maakt healing een bewegend proces van jezelf ontmoeten, in alles wat er is.