» Holistic Pulsing «

Holistic Pulsing is het ritmisch in beweging brengen van het fysieke lichaam. Er  worden door mij kleine pulsen door het lichaam gezonden, die de gestagneerde delen uitnodigen om weer in beweging te komen. Het is een zeer zachtaardige techniek die niet forceert, maar uitnodigt. Hierdoor kan het lichaam zich openen om te helen. Intuïtief integreer ik Healing technieken in de sessies met als voordeel dat de subtielere energetische lichamen tevens worden aangeraakt. Lees hier meer over Healing in het algemeen.
In de sessies maak ik gebruik van Focussen. Dit is een techniek om naar het bewustzijn in jezelf te leren luisteren, de stem van je intuïtie, gevoelens, lichaam en ziel. Vanuit dit luisteren leer ik je mee te bewegen met je innerlijke stroom en zo heling te brengen in jezelf. Het is een bekrachtigende omgang met jezelf wat je in het dagelijks leven kan integreren.
Het doel van deze vorm van lichaamswerk is het in beweging brengen van beperkende blokkades in het fysiek én energetisch lichaam en een diepere vorm van contact te realiseren met jezelf. Bijkomstig is dat Holistic Pulsing een diepgaand ontspannend effect heeft en plezierig is om te ondergaan.
Tijdens de Holistic Pulsing sessies stem ik mij ook af op wat er energetisch wil doorkomen en combineer dit met de hulpvraag van de cliënt. Hierdoor ziet elke sessie er anders uit.
Tijdens een Holistic Pulsing sessie blijf je gekleed.

Voor wie

Holistic Pulsing is met name bijzonder helend bij vraagstukken rondom ontspanningsproblematiek en embodiment.
Ik werk met volwassenen.
Voorbeelden van hulpvragen:
  •  burn-out
  • overspannenheid
  • slaap problematiek
  • embodiment: problematiek rond de ervaring van het eigen lichaam
  • heling van negatieve seksuele ervaringen
  • stress
  • naar een dieper contact met jezelf verlangen
  • ruimte geven aan en contact maken met gevoelens
Bij een ernstigere psychische problematiek of levensbedreigende ziekte is de voorwaarde een in behandeling zijn bij een geregistreerd psycholoog, psychiater of arts.
Neem bij vragen over je hulpvraag contact met mij op. Samen kunnen we onderzoeken wat Holistic Pulsing voor je kan betekenen.

Tarieven

De sessies duren 75 minuten, inclusief voorgesprek en nagesprek.
De intake duurt 90 minuten, waarin het vooraf ingevulde intake formulier wordt doorgenomen plus een eerste ervaring op de behandelbank met Holistic Pulsing.
Intake: 90,- euro
Enkele sessie: 75,- euro
Pakket 5 sessies: 350 euro
Pakket 10 sessies: 675 euro

Locatie

Flow Plaza
Zaanenstraat 18, Haarlem
Gratis parkeergelegenheid in de straat of in de aangrenzende straten.