» Energy Work «

Over Energy Work / Healing

Het concept healing is al eeuwen oud en wordt in verschillende stromingen beoefend. Eenvoudig gezegd is healing het terugbrengen in een staat van heelheid, daar waar dit ‘vergeten’ is. Dit gebeurt door de energie in beweging te brengen. Alles is energie. Het menselijk lichaam, de natuur, zowel het zichtbare als het onzichtbare.
Het menselijk systeem heeft een zichtbare fysieke vorm en daarnaast ook voor vele mensen onzichtbare energetische lichamen. Deze lichamen zijn de basis waarop het fysieke lichaam is gebouwd. In deze energetische lichamen is alles aanwezig wat zich in de mens voordoet: gedachten, gevoelens, connecties met andere mensen, trauma’s en meer. Daar waar gevoelens niet vrij kunnen stromen, gedachten negatief of beperkend zijn en traumatische ervaringen zich hebben vastgezet, ontstaan problemen in ons leven. Deze nemen verschillende vormen aan.
Daar waar de energie geblokkeerd is / een lage frequentie heeft, kan deze weer terug gebracht worden naar de staat van heelheid en natuurlijke stroom. Het is geen passief proces. De cliënt kiest (soms onbewust) wat hij/zij wil helen in het moment, dat waar hij/zij aan toe is.

“From a holistic perspective, in which we all consist of energy fields in which our physical bodies live, what is healing?

It is dissolving the veil between our personality self and our inner divine core.

It is dissolving the veil between who we think we are and who we really are.”

B. Brennan, Light Emerhing

Mijn Werkwijze

In de Energy Work sessies combineer ik verschillende healing modalities (klik hier voor mijn Educatie en Training ervaring).
Naast het werken met verschillende technieken ben ik als Energy Worker afgestemd op de hogere trillingsfrequenties. Vaak voel ik voorafgaand aan de sessie een bepaalde energie frequentie doorkomen. Tijdens de sessies laat ik mij leiden door hogere zintuiglijke waarneming en guidance.
Ik betrek de cliënt in het heling/ transformatie proces. Bewustwording, uiting geven aan, eigen verantwoordelijkheid en toewijding zijn belangrijke factoren.
Momenteel ben ik in opleiding tot Barbara Brennan Healer (jaar 3), waarin ik diepe kennis, vaardigheden en ervaring opbouw in healing, transformatie processen en psycho-spiritueel werk. Als BBSH healer in training werk ik doorlopend met studie cliënten. In de BBSH Healing sessies werk ik enkel met BBSH Healing technieken. Klik hier voor de BBSH Healing sessies.

Ervaringen

Healing wordt door de meesten als zeer fijn ervaren. Cliënten ervaren een dieper contact met zichzelf, verstilling, ervaring van de essentie in zichzelf en het goddelijke, diepgaande ontspanning en contact met positieve gevoelens in zichzelf als liefde, vreugde, vrede, eenheid etc. Bij transformatie van oude beperkende stukken, kunnen ook emoties vrij komen die al die tijd onderdrukt zijn. Dit maakt healing een bewegend proces van jezelf ontmoeten, in alles wat er is.
Dit gun ik iedereen! Yara is iemand die je op een heel diep niveau kan helpen om nog gezonder en een betere versie van jezelf te worden. Ze heeft mij geholpen om meer in contact te komen met mijn lichaam/gedachten. Dit deed ze door me mijn eigen kracht te laten voelen. Yara is iemand met een enorme wijsheid die alles haarfijn aanvoelt en je op vele gebieden kan helpen. Voor mij voelt het echt als een luxe dat ik mezelf sessies bij Yara heb gegeven.
Yara creates a nice and warm atmosphere. I feel safe and relaxed by the soft energy that arises. Yara can listen well and feels what is needed in the moment.
Yara is caring, open and warm. I feel at home immediately, with a cup of tea as a welcome. She does everything with a lot of love and attention. I can relax on the table, full of trust that she will do what is right. The result? I feel more grounded and lighter. And I clearly did let go of unneeded baggage. With Yara I feel in good hands.

Voor wie

Energy Work of Healing is zeer breed inzetbaar. Hulpvragen kunnen liggen op alle lagen van ons menselijk wezen: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel.
Voorbeeld hulpvragen: een verlangen ervaren naar een dieper contact met je ware zijn, fysieke klachten, een thema willen onderzoeken, vastlopen, je afgescheiden voelen van Source/God/Divine, etc.
Neem bij vragen over je hulpvraag contact met mij op. Samen kunnen we onderzoeken wat Energy Work voor je kan betekenen.

Locatie

Flow Plaza
Zaanenstraat 18, Haarlem

Tarieven

De sessies duren 90 minuten, inclusief voor en nagesprek.
De intake duurt 2 uur, waarin het vooraf ingevulde intake formulier wordt doorgenomen plus een eerste ervaring met healing.
Intake: 120,- euro
Enkele sessie: 90,- euro
Om de healing sessies de kans te geven zich te verdiepen, werk ik bij voorkeur met een reeks sessies. Dit is nader met elkaar te bepalen. Werkbaar is een tussenperiode van 1-3 weken.
Lees hier hoe je jezelf voorbereid op een healing sessie.